Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Hemelstraat 1a te Sint Jansteen

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4564BA 1 a
Publicatiedatum
01-07-2020
Einddatum
12-08-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het bouwen van een tuinhuis/berging buitenverblijf met afdak op achterzijde van het erf op de locatie Hemelstraat 1a te Sint Jansteen.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 1 juli 2020). Zaaknummer: 185691; Reden: onvoldoende gegevens.