Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Hoofdstraat 63 te Sint Jansteen

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4564AN 63
Publicatiedatum
15-06-2020
Einddatum
27-07-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten:

Beschrijving

De aanvraag betreffende het realiseren van een aanbouw op de locatie Hoofdstraat 63 te Sint Jansteen; zaaknummer 185872 (besluit verzonden d.d. 15 juni 2020). Reden: onvoldoende gegevens aangeleverd buiten behandeling te stellen.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 27 juli 2020 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.