Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Wilhelminastraat 124 te Sint Jansteen

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4564AB 124
Publicatiedatum
28-05-2020
Einddatum
09-07-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het slopen van een bestaande aanbouw en bijgebouwen en het bouwen van een nieuwe aanbouw op de locatie Wilhelminastraat 124; zaaknummer 191904 te Sint Jansteen.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 28 mei 2020). Reden: vergunningsvrij bouwwerk.