Ingetrokken aanvraag omgevingsvergunning voor Schenkeldijk 9 te Graauw

Einddatum
17-11-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten:

Beschrijving

De aanvraag betreffende het samenvoegen van een 2-onder-1-kap woning tot 1 woning op de locatie Schenkeldijk 9 te Graauw in te trekken.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 17 november 2020 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 6 oktober 2020). Zaaknummer 205303.