Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Emmabaan 87 te Heikant

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4566AA 87
Publicatiedatum
05-01-2021
Einddatum
16-02-2021
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Het realiseren van een garage op de locatie Emmabaan 87 te Heikant.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 16 februari 2021 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 5 januari 2021). Zaaknummer 210271. Reden: onvoldoende gegevens.