Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor de Industrieweg te Hulst

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4561GH
Publicatiedatum
17-06-2021
Einddatum
29-07-2021
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het wijzigen van het brandconcept voor het bestaande gebouw op de locatie Industrieweg ongenummerd, kadastraal bekend sectie D, nummer 925, 874 en 747 te Hulst.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 17 juni 2021). Zaaknummer 225851.

Reden: ontbrekende gegevens;