Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Isegrim 21 te Nieuw-Namen

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4568BN 21
Publicatiedatum
24-03-2021
Einddatum
05-05-2021
Bekendmaking

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Het plaatsen van een tuinhuis op de locatie Isegrim 21 te Nieuw-Namen.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant (Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda).

(besluit verzonden d.d. 24 maart 2021). Zaaknummer 224153. Reden: Vergunningsvrij