Aanvragen bijdrage noodfonds hoge energiekosten kan nu

De gemeente heeft een regeling opgesteld voor inwoners die in 2022 de gestegen energiekosten niet konden betalen. Er gelden een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen. We beoordelen uw inkomen en vermogen. U moet kunnen aantonen dat u hoge energiekosten heeft door de gestegen energieprijzen. Ook moet het energiecontract op uw naam staan. De voorwaarden vindt u hier. Op deze pagina vindt u ook het aanvraagformulier. U kunt dit formulier opsturen per post of e-mail of afgeven in de Gemeentewinkel.

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt?
Neem dan contact op met de gemeente op telefoonnummer 14 0114, bij voorkeur tussen 9 en 10 uur.
Een aanvraag indienen kan tot 1 april 2023.

Na de aanvraag nodigt de gemeente u uit voor een gesprek om uw situatie door te nemen.

We waarderen het als u deze informatie deelt met iedereen waarvoor dit relevant is. Alvast bedankt!