Alle kinderen doen mee

Wakker liggen omdat je kind niet kan meedoen op school, een sportclub of bij culturele activiteiten? Als het aan de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten ligt, is dat beslist niet nodig. Hiervoor ondertekende wethouder Mangnus samen met zijn collega’s van de gemeenten Sluis en Terneuzen een nieuwe overeenkomst met Stichting Leergeld Zeeuws-Vlaanderen.

Dien een aanvraag in!
Stichting Leergeld zorgt ervoor dat alle kinderen kunnen meedoen met activiteiten op school, kunnen sporten bij een club of muziekles kunnen volgen. Ouders met een laag inkomen, niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm, kunnen een aanvraag indienen voor bijvoorbeeld deelname aan een schoolreisje of de aanschaf van een laptop of fiets.

Op de website www.leergeld.nl kan via de knop ‘Doe een Aanvraag!’ direct een aanvraag ingediend worden. Stichting Leergeld neemt dan persoonlijk contact op met de aanvrager.