1.395 huwelijksjaren om te vieren

Op donderdag 3 september 2020 worden in Hulst 1.395 huwelijksjaren gevierd. Het gaat om drie briljanten huwelijken en twintig diamanten huwelijken. 

Het coronavirus veroorzaakte de afgelopen periode dat veel dingen die normaal een feestje meer dan waard zijn, niet zoals gebruikelijk konden worden gevierd. Dat gold ook voor echtparen die een bijzondere huwelijksverjaardag hadden. 
Bij huwelijksjubilea van 60 en 65 jaar brengt burgemeester Jan-Frans Mulder (of bij zijn afwezigheid één van de wethouders) het betreffende echtpaar een felicitatiebezoekje. Sinds medio maart 2020 was hiervan door de coronamaatregelen geen sprake. 

Het gemeentebestuur vindt dat meer dan jammer. Daarom zijn alle echtparen die in de periode van medio maart tot eind augustus 2020 hun 60 of 65-jarig huwelijksjubileum hadden/hebben, uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 3 september 2020 in Den Dullaert. Uiteraard worden daarbij de huidige coronamaatregelen in acht genomen. De echtparen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.