Aangepaste gemeentelijke dienstverlening

In verband met het coronavirus past  de gemeente Hulst haar dienstverlening met ingang van donderdag 19 maart 2020 aan. Deze aangepaste dienstverlening geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020.
De gemeente Hulst volgt de richtlijnen van de rijksoverheid. Om die reden werkt een deel van de medewerkers thuis.  Dit zorgt voor een geringere bezetting en daarmee een geringere kans op overdracht van het virus.

Telefonische bereikbaarheid
De gemeente Hulst blijft op de gebruikelijke wijze telefonisch bereikbaar. Men kan van maandag tot en met vrijdag terecht op tel. 14 0114 – van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Gemeentewinkel enkel op afspraak
In de gemeentewinkel wordt enkel gewerkt op afspraak. Dit om de contacten tot het minimum te beperken – voor zowel de bezoekers als de medewerkers.
Een afspraak kan online worden gemaakt via de gemeentelijke website (www.gemeentehulst.nl) of op tel. 14 0114.

De openingstijden van de gemeentewinkel zijn – enkel op afspraak – als volgt:

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag:              van 9.00 tot 12.00 uur
                                                                                  van 13.00 tot 16.00 uur

Woensdag:                                                             van 9.00 tot 12.00 uur
                                                                                  van 13.00 tot 16.00 uur
                                                                                  van 18.00 tot 20.00 uur

Zaterdag:                                                                gesloten

Gevraagd wordt in de gemeentewinkel gebruik te maken van een pinpas en af te zien van contante betaling.
Ter bescherming van de bezoekers en de medewerkers, wordt gevraagd om bezoek aan de gemeentewinkel uit te stellen daar waar een en ander niet noodzakelijk is. Als alternatief kan ook telefonisch contact worden opgenomen via tel. 14 0114. Een aantal zaken kunnen
via deze website worden geregeld. Ook kunnen meldingen online worden doorgeven.

De gemeente Hulst blijft haar inwoners zo goed mogelijk van dienst. Bezoekers worden gevraagd enkel naar de gemeentewinkel te komen als men geen verkoudheids- of griepklachten heeft. Houd tijdens een bezoek aan de gemeentewinkel 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de medewerkers. Zo werken we samen aan de bestrijding van het coronavirus.

De leeszaal van het archief is momenteel gesloten.

Openbare ruimte / meldingen
Het beheer van de openbare ruimte en het opvolgen van meldingen / calamiteiten gaan gewoon door.