Bezoekersmanagement aan de slag met VVV-taken en infopunt #Inulst

Stichting Bezoekersmanagement Hulst nam per 1 januari 2021 de taken van de VVV over. Naast de promotie en marketing voor de gemeente Hulst, gaat het bezoekersmanagement nu ook invulling geven aan het Infopunt #Inulst. Dat vindt u voorlopig aan de Overdamstraat 15 in Hulst.

Infopunt #inulst
Bij het infopunt zijn excursies te boeken en er zijn fiets- en wandelroutes,  souvenirs zoals onder andere Pagadderbeeldjes, Reynaertbeeldjes én Inulst-plankjes te koop. De Pagadder- en Reynaertroute voor de gezinnen met kids zijn ook verkrijgbaar bij het Infopunt #Inulst. Bij deze beide routes worden de inspanningen beloond met een speciale medaille. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor inspiratie over onze streek. Denk daarbij aan het Grenspark Groot Saeftinghe, Het verdronken Land van Saeftinghe, de Staats Spaanse linies, de Meester van der Heijdengroeve, de bossen van Clinge en Sint Jansteen, de Westerscheldekust, de karakteristieke kernen,  de Vestingstad enz.

Ingrid Picavet, van de voormalige VVV, is het team van het Bezoekersmanagement komen versterken. Zij gaat met name het Infopunt bemensen.
Op dit moment kan het Infopunt #Inulst haar deuren nog niet openen door de coronamaatregelen. Maar dat betekent niet dat er niets gebeurt en kan. Telefonisch of per e-mail kunnen dingen worden besteld. Deze kunnen dan op een later – samen te bepalen - tijdstip worden opgehaald.

Inulst campagne
Al ruim een jaar is er de Inulst-campagne. Daarmee wordt de veelzijdigheid van de gemeente Hulst getoond. Met de overname van de taken van de VVV gaat het Bezoekersmanagement ook een professionaliseringsslag in de marketing en promotie maken. Die wordt uitgevoerd door Mariska de Blok- Serrarens. Het is mooi te zien hoe door vele inwoners van de gemeente Hulst de campagne wordt omarmd.
Monique de Bruijn blijft zich bezighouden met evenementen, contacten met ondernemers en gemeente, opzetten van acties, campagnes enz.
Het Bezoekersmanagement vraag alle inwoners van de gemeente Hulst om hen te voeden met informatie. Op die manier kunnen zij het mooie van onze gemeente nog beter vertellen aan de rest van de wereld!

Tijdelijk onderkomen
De komende maanden wordt ’s Landshuis verbouwd tot het Museum Hulst. Daarom is het Bezoekersmanagement én het Infopunt #inulst tijdelijk gehuisvest aan de Overdamstraat 1 in Hulst. U vindt hen tegenover de brug “De Passant”.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.inulst.nl Daar vindt u ook de openingstijden (bij contact). Het Bezoekersmanagement is bereikbaar op telefoonnummer (0114) 31 94 41 of via infopunt@hulstnet.nl .