Burgemeester J.F. Mulder: "Kijk naar wat er wél kan!"

Beste inwoners, ondernemers en vrienden van Hulst,

We hadden ons deze Kerst- en Nieuwjaarsperiode allemaal anders voorgesteld. Maar de realiteit is een harde lockdown. Weer zorgt het coronavirus er voor dat we pas op de plaats moeten maken en dat dingen niet kunnen gaan zoals we graag zouden willen. Dat is een harde klap voor iedereen; zeker voor onze ondernemers, de cultuursector, jongeren én ouderen.

Laten we in deze feestperiode – ook al voelt die een stuk minder “feestelijk” – er samen het beste van maken. Kijk naar wat wél kan. We hebben de afgelopen tijd gezien hoe creatief en vindrijk we in onze gemeente zijn. Ik ben er zeker van dat we er #Inulst in slagen om veerkracht en doorzettingsvermogen te laten overwinnen. Het komt goed, houd daar aan vast!
Laat zeker in deze dagen het coronagetouwtrek over wie gelijk heeft en wat het beste is, rusten. Daar schieten we niets mee op. Laten we onze energie steken in elkaar. Kijk in deze periode eens extra om u heen. Steun elkaar en wees er voor elkaar. Dat kan al met hele kleine dingen en gebaren. Zijn er mensen in uw omgeving die eenzaam zijn? Misschien een buurman of een tante? Een leuke kaart of kleine attentie, doet vaak wonderen.

Ik wens u allemaal hartverwarmende feestdagen toe. Zorg dat u het veilig houdt. Houd de richtlijnen goed in acht. Want we willen het nieuwe jaar zo positief mogelijk beginnen, en dan doel ik zeker niet op zoveel mogelijk coronabesmettingen. In tegendeel. Laat ons samen proberen dit virus zoveel mogelijk tegen te werken. Want we willen vooruit, en dat doen we samen!

Op naar 2022, een nieuw jaar, waarin we hopelijk corona onder controle krijgen.

Burgemeester van Hulst
Jan-Frans Mulder