Cadeautje voor kinderen woonwijk Oversprong II

Woonwijk Oversprong II in Sint Jansteen is klaar. De gemeente Hulst heeft er – in samenwerking met projectontwikkelaar AM Zeeland een mooie, ruim  opgezette en vooral ook groene wijk van gemaakt, waar het goed wonen is. Dat vráágt om een feestje.

Oplevering in september
In 2010 startte de bouw van de eerste woningen in de nieuwe woonwijk Oversprong II.  De wijk is gerealiseerd in het gebied tussen de Hemelstraat, Tragel en Aïda. Hier waren voorheen garage van Putten, Loonbedrijf Inghels en Muziek- en Schutterijvereniging Sint Jan gevestigd.
Ondertussen zijn alle 78 woningen (65 projectmatig & 13 vrije kavels) gereed en bewoond. Ook zijn ondertussen de twee nieuwe straten - Carmen en Rigoletto – voorzien van definitieve bestrating. De wijk is klaar en dat wordt in september 2020 gevierd.

Vernieuwing voetbalterrein en extra speeltoestel
Projectontwikkelaar AM Zeeland en de gemeente Hulst geven in september een feestje. Bij een feestje horen uiteraard cadeautjes. Omdat het een jonge, levendige wijk is, zijn het cadeautjes voor de kinderen in de wijk. De gemeente vernieuwt het voetbalterreintje volledig. AM Zeeland schenkt een nieuw speeltoestel voor de speeltuin. Wat dat voor een toestel wordt, is aan de kinderen in de wijk. Zij ontvangen een brief. Daarin is hen een keuze van 3 speeltoestellen voorgelegd. Hun keuze kunnen ze voor 10 juli 2020 doorgeven. Het speeltoestel met de meeste stemmen wordt besteld en in september tijdens het openingsfeest van Oversprong II officieel in gebruik genomen.