Dethon neemt project Hulst werkt over

Hulst Werkt, het re-integratieproject dat in 2011 startte, gaat over in handen van Dethon. Zij gaan deze re-integratieactiviteiten nu verder vorm geven.

In 2011 werd het project gelanceerd onder de vlag van PIBLW. Doel van het project is om mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt relevante werkervaring(en) op te laten doen. Die ervaring helpt hen verder op weg naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt.

Sinds 2019 voert de gemeente Hulst het project zelf uit en maakt het onderdeel uit van de reguliere re-integratieactiviteiten in de gemeente Hulst. Door het nu onder te brengen bij Dethon worden de lijnen korter. Verwachting is dat dit positief zal zijn voor de ontwikkeling. Zo kunnen ze in de groensector ook doorgroeien naar een baan bij bijvoorbeeld Dethon Groen.