Dubbele Poort weer open

Sinds vandaag kan de binnenstad weer in en uit worden gereden via de Dubbele Poort. De werken op de Tivoliweg in Hulst zijn ondertussen goed gevorderd. De kruising met de Glacisweg en Hulster Nieuwlandweg is sinds vandaag gereed.

Op de Tivoliweg zijn momenteel rioolwerken gaande. Het riool wordt vervangen en de straat wordt helemaal opnieuw ingericht. Er vinden ook werkzaamheden plaats in delen van de Hulster Nieuwlandweg, Glacisweg en Oude Zoutdijk. Het werk gaat goed vooruit. Tijdens de kerstperiode wordt er niet gewerkt.

Het gedeelte van de Tivoliweg tussen de Dubbele Poort en de Glacisweg is klaar. Er is een nieuwe gescheiden riolering aangebracht. Vervolgens is de straat ingericht. Dat is gebeurd met bakstenen in de rijbaan en het trottoir en natuursteen in de parkeervakken. Dit gedeelte van de Tivoliweg is als het ware de rode loper naar de Hulster binnenstad.
Ook de werkzaamheden in de Hulster Nieuwlandweg zijn klaar. Hier is de riolering ook vervangen en de straat heringericht.
Vanaf 4 januari
Vanaf maandag 4 januari 2021 worden de werkzaamheden op de Tivoliweg hervat. Dat gebeurt op het gedeelte tussen de Glacisweg en de Moersluisstraat. Daarna moet ook nog de riolering worden vervangen in het gedeelte tussen de Moersluisstraat en de Julianalaan. En tenslotte volgen nog werkzaamheden op de Oude Zoutdijk. Dat gebeurt in fasen. Bedoeling is dat eind april 2021 alles klaar is.
Eén van de laatste werkzaamheden die moeten gebeuren, is het aanbrengen van de bovenste laag asfalt op de rijbaan. Die laag asfalt wordt namelijk in één keer aangebracht over de gehele Tivoliweg vanaf de Glacisweg tot aan de verkeerslichten aan de N290. Verder komen over de hele Tivoliweg nieuwe lichtmasten en bomen.

Wegafsluiting
Vanaf maandag 4 januari 2021 is het gedeelte van de Tivoliweg gelegen tussen de Glacisweg en de Moersluisstraat weer afgesloten voor het verkeer. De kruising met de Moersluisstraat blijft nog zo lang mogelijk toegankelijk.