Duurzamer wonen met waardebon

Start vandaag met duurzamer wonen met een waardebon van 90 euro!

Als woningeigenaar kunt u een gratis waardebon ter waarde van 90 euro aanvragen. De gemeente Hulst stelt deze bon ter beschikking om te helpen bij het verduurzamen van de woning. Waar u deze bon voor gebruikt kiest u zelf.

Deze week wordt een ansichtkaart huis-aan-huis verspreid als bijlage bij het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad. Hiermee zet de gemeente Hulst de Zeeuwse subsidieregeling extra in de belangstelling. Daarnaast lichten we de komende dagen op sociale media de werking van de producten toe. Ook geven we informatie over de wijze waarop u energie kunt besparen.

Op www.duurzaambouwloket.nl/zeeland staan alle producten en diensten waar u uit kan kiezen. De waardebon kunt u tot 31 december 2021 verzilveren. Maar wees er snel bij. Want op = op.