Een Pagadder thuis: het kan!

Een eigen Pagadder thuis? Dat kan vanaf nu! Er zijn miniatuur Pagadders gemaakt. Die zijn vanaf nu te koop bij het VVV in ’s-Landhuis te Hulst.

De Pagadders verschenen eind 2018 in het Hulster straatbeeld. Elk hebben ze hun eigen stekje in de Hulster vesting. De Spaanse soldaten vertellen over de bijzondere geschiedenis van de vestingstad Hulst. Hun komst was een voltreffer. Door zowel jong als oud werden ze omarmd.

Nu kan iedereen zijn eigen Pagadder aanschaffen. Bij het VVV zijn twee verschillende Pagadders te koop: Piedra en Curiosio. Piedra is de Pagadder die je aantreft bij het Museum Hulst. Curiosa bekijkt de binnenstad vanaf de Keldermanspoort. Daar zit hij bovenop. De beeldjes kosten 27,50 euro per stuk.

Wat nog meer
Binnenkort wordt het Pagadderbier – gebrouwen door de Hulster brouwerij Vermeersen – gelanceerd. Drankenhandel Pluijm gaat de verdeling van het Pagadderbier op zich nemen. Verder wordt de Pagadderroute vernieuwd én er gaan geruchten dat het Pagadderleger wordt uitgebreid!

Kijk voor meer informatie over de Hulster Pagadders op www.pagaddersinhulst.nl. De Pagadderroute is gratis verkrijgbaar bij het VVV in Hulst.

Pagadders met wethouder van Damme