Een financieel gezond jaar, ook voor u!

Een nieuw jaar is hét moment om uw geldzaken aan te pakken. Een nieuwe start. Een schone lei. Veel mensen hebben goede voornemens. Ook op gebied van financiën. Wilt u minder rood staan? Wilt u meer grip op uw geld? Wilt u meer inzicht in uw huishoudboekje? Of misschien heeft u nog een ander doel? Neem actie!

De eerste stap om uw doel waar te maken; neem actie!
Pak pen en papier en schrijf op wat u in 2022 wilt bereiken. Of iets kleiner; wat wilt u in januari bereiken? Maak uw doel zo concreet mogelijk.
Wat gaat u doen om het doel te bereiken? Wie of wat heeft u nodig om u te helpen?

De gemeente Hulst vindt het belangrijk dat u geldzorgen voorkomt, of aanpakt. U mag dit alleen doen, maar er is ook ondersteuning als u dat wilt.

Welke ondersteuning past bij u?
Wilt u vooral informatie of een klein zetje in de goede richting. Kijk dan op één van de volgende websites:
-    www.gemeentehulst.nl/Tips_bij_geldzorgen
-    www.geldfit.nl
-    www.nibud.nl
-    www.moneyfit.nl (voor jongeren van 16 – 26 jaar)
-    www.geldfitzakelijk.nl (voor ondernemers)
-    Www.wijzeringeldzaken.nl

Liever ‘offline’ en gewoon iemand spreken. Dat kan ook. In de buurt kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met:
-    Stichting Hulst voor Elkaar -  telefoonnummer (0114) 68 47 00
-    Coördinator SchuldHulpMaatje – telefoonnummer 06 33 58 01 76

U kunt ook bellen naar het landelijke telefooomnummer 0800 8115. Hier kunt u terecht voor een luisterend oor en gratis advies.

Wat uw voornemen ook is, we wensen u veel succes.