Einde werken Tivoliweg in zicht

Op maandag 14 september 2020 zijn de werkzaamheden gestart op de Tivoliweg in Hulst. Het riool wordt vervangen en de straat wordt helemaal opnieuw ingericht. Er vinden ook werkzaamheden plaats in de Hulster Nieuwlandweg, Glacisweg en Oude Zoutdijk. Het einde van de werken begint nu in zicht te komen. Op maandag 29 maart 2021 start alweer de zesde fase van de werken.

Oude Zoutdijk
Op maandag 29 maart 2021 gaat de aannemer aan de slag op de Oude Zoutdijk, op het gedeelte tussen het tankstation en de verkeerslichten aan de N290. Hier wordt dan de bestaande verharding verwijderd.
Tegelijktijdig gaat de aannemer verder op het gedeelte Oude Zoutdijk vanaf de Julianalaan tot het tankstation met de herinrichting.

Tivoliweg
Op de Tivoliweg wordt op het moment gewerkt ter hoogte van de huisnummers 68 en 74, het voorste deel van de zogenoemde Oude Tivoliweg. Dat gedeelte wordt nu ook heringericht.

Wegafsluiting
Vanaf maandag 29 maart 2021 is het weggedeelte van de verkeerslichten op de N290 tot aan de Julianalaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.
De kruising Julianalaan / Tivoliweg is wel toegankelijk over de puinbaan.

De bedrijven aan de Oude Zoutdijk, de verswinkel, het tankstation, de fysio en de sportschool zijn bereikbaar over de puinbaan vanaf de Julianalaan. Te voet blijven panden bereikbaar via het trottoir of via tijdelijke voorzieningen.
Het gedeelte van de Tivoliweg gelegen tussen de Dubbele Poort en de Julianalaan is ondertussen weer volledig toegankelijk voor alle verkeer.

Vervolg
De bovenste definitieve laag asfalt wordt medio april 2021 - over de gehele lengte van de Tivoliweg en een deel van de Glacisweg - in één keer aangebracht.
Eind april 2021 is het gehele project klaar. Dat is het streven.