Enthousiaste buurtbemiddelaars gezocht

Er is een serieus te kort aan buurtbemiddelaars in de gemeente Hulst. Daarom is Buurtbemiddeling Hulst opzoek naar vrijwilligers. Het gaat om enthousiaste buurtbemiddelaars, die betrokken en motiverend zijn. Ook goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk of de interesse om daarin te willen groeien.

Met Buurtbemiddeling Hulst willen de vier samenwerkende partijen (Woonstichting Hulst, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, politie en gemeente Hulst) de leefbaarheid in de buurt verbeteren. Als het de bewoners zelf niet lukt om tot een goed gesprek en oplossing te komen, kan Buurtbemiddeling worden ingeschakeld.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Anja Rijlaarsdam op tel. 06-54311465 of stuur een mail naar buurtbemiddeling Hulst