Gemeentegids 2020

De gemeentegids 2020 is beschikbaar. De gids is een handig naslagwerk met praktische informatie voor de inwoners en ondernemers van de gemeente Hulst, maar ook voor mensen die deze gemeente bezoeken.

Geïnteresseerden kunnen de gids ophalen in de gemeentewinkel, aan de Grote Markt 24 te Hulst. Ook kan men voor een gemeentegids terecht  in de diverse dorps- en gemeenschapshuizen en in de bibliotheek te Hulst. Daar zijn ook gemeentegidsen voorhanden. Ook in de verzorgingshuizen zijn gidsen beschikbaar.
Mocht men een gemeentegids toegestuurd willen krijgen, dan kan dit worden doorgegeven aan de uitgever van de gemeentegids FMR Producties op tel. 0223-661425. Zij zorgen er dan voor dat de gids thuis wordt gestuurd.

Naast de papieren gemeentegids is er ook een E-gids ter vervanging van de Digi-gids. De E-gids is meer interactief dan de Digi-gids; biedt ruimere mogelijkheden. De E-gids is – net als de Digi-gids te vinden op de homepage van deze site onder het kopje digitale gemeentegids.

Voor vragen over de inhoud van de gemeentegids kan men contact opnemen met de gemeente Hulst via communicatie@gemeentehulst.nl of tel. 14 0114. Voor vragen over advertentieruimte in de gemeentegids kan contact worden opgenomen met FMR Producties op tel. 0223-661425.

De enige echte gemeentegids
De gemeentegids van Hulst wordt uitgegeven door FMR Producties uit Den Helder. Mocht u als ondernemer benaderd worden door een ander bedrijf, dan weet u dat er geen sprake is van een samenwerking met de gemeente Hulst en dat het bedrijf de gids op eigen initiatief uitgeeft.