Gemeentegids 2021

De gemeentegids 2021 is beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen de gemeentegids telefonisch opvragen op tel. 14 0114. De gids wordt dan toegestuurd.

Naast de papieren gemeentegids is er ook een digitale gemeentegids. Die vindt u op de homepage van www.gemeentehulst.nl

Voor vragen over de inhoud van de gemeentegids kunt u  contact opnemen met de gemeente Hulst via communicatie@gemeentehulst.nl of tel. 14 0114.
Voor vragen over advertentieruimte in de gemeentegids kunt u terecht bij FMR Producties op tel.( 0223) 66 14 25.

De enige echte gemeentegids
De gemeentegids van Hulst wordt uitgegeven door FMR Producties uit Den Helder. Mocht u als ondernemer benaderd worden door een ander bedrijf, dan weet u dat er geen sprake is van een samenwerking met de gemeente Hulst en dat het
bedrijf de gids op eigen initiatief uitgeeft.