Gemeentewinkel gesloten ivm overgang naar nieuwe ICT-infrastructuur

In verband met de overgang naar een nieuwe ICT-infrastructuur is de gemeentewinkel in Hulst op vrijdag 14 februari en op zaterdag 15 februari 2020 gesloten.

De gemeente Hulst is op vrijdag 14 februari 2020 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar. Vanaf 12.30 uur tot 16.00 uur is de gemeente Hulst – voor noodsituaties - bereikbaar op tel. 0114-389289.

Nieuwe ICT-infrastructuur
De huidige ICT-infrastructuur binnen de gemeente Hulst is in 2013 in gebruik genomen. Die ICT-infrastructuur is - na zes jaar intensief gebruik - aan vervanging toe.
In tegenstelling tot de huidige infrastructuur wordt de nieuwe ICT-infrastructuur niet in-huis geplaatst. De nieuwe ICT-infrastructuur wordt in een datacentrum in Amsterdam geplaatst. Alleen die componenten die nog nodig zijn om onze werkplekken op een veilige manier te verbinden aan die nieuwe ICT-infrastructuur, blijven nog in Hulst staan.