Gemeentezorgpolis 2022

Ook in 2022 kunt u weer gebruikmaken van de Gemeentepolis. Deze collectieve zorgverzekering is er voor inwoners van de gemeente Hulst met een laag inkomen (maximaal 120% van de voor u geldende bijstandsnorm). De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering met extra uitgebreide dekking van zorgkosten. De gemeente draagt bij aan de premie.

Er kan gekozen worden uit drie verschillende pakketten:
-    CZ Gemeenten Start
-    CZ Gemeenten Extra
-    CZ Gemeenten Extra uitgebreid
De keuzehulp kan u helpen bij het kiezen van een passend pakket. Ga hiervoor naar www.gezondverzekerd.nl/hulst.

Tot en met 31 december 2021 kunt u de Gemeentepolis afsluiten via de website www.gezondverzekerd.nl/hulst. Uw huidige zorgverzekering wordt dan voor u opgezegd. U kunt ook via deze website uw huidige pakket veranderen. Als u uw huidige pakket wilt behouden, hoeft u niets te doen.

Op www.gezondverzekerd.nl/hulst vindt u alle informatie over de drie pakketten:
-    De premies en vergoedingen per pakket.
-    Een handige keuzehulp.
-    Een digitale brochure met de drie pakketten en nuttige informatie.

Wilt u persoonlijk advies over uw keuze voor de Gemeentepolis? Bel dan met de gemeente op telefoonnummer 14 0114.