Gratis gezondheidscheck

Stichting Hulst voor Elkaar gaat verder met de succesvolle gratis gezondheidschecks in vier kernen van de gemeente Hulst. Het Happy Gezondheidsonderzoek krijgt een vervolg in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge.

Vorig jaar zette Hulst voor Elkaar gezondheidschecks op in de wijken De Linie en de Dullaertwijk in Hulst. Nu zijn de bewoners van vier kernen aan de beurt. Bewoners van de genoemde dorpen die benieuwd zijn naar de status van hun gezondheid, kunnen deze in februari laten testen.. Elke deelnemer aan het Happy Gezondheidsonderzoek ontvangt een Happy Food Pakket met gezonde producten.

Data De Happy Gezondheidsonderzoeken zijn op 12 februari in Vogelwaarde (Dorpscentrum), op 14 februari in Graauw (Gemeenschapshuis), op 18 februari in Hengstdijk (Dorpscentrum De Schuur) en op 26 februari in Clinge (Gemeenschapscentrum Malpertuus). Op alle locaties is er steeds tussen 16.00 uur en 19.00 uur gelegenheid om verschillende aspecten van de gezondheid te testen: meten van bloeddruk/suiker/cholesterol, bepalen van BMI, kracht, uithoudingsvermogen en evenwicht. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Happy Gezondheidsonderzoek wordt gratis aangeboden en uitgevoerd door Sport Zeeland en wijkverpleegkundigen van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen, in opdracht van Stichting Hulst voor Elkaar.
Meer weten? Kijk op www.hulstvoorelkaar.nl.