Hulst & carnaval, altijd verbonden!

Dat we dit jaar geen carnaval kunnen vieren, is écht niet leutig. Dat staat ook voor burgemeester Jan-Frans Mulder als een paal boven water.
“Het carnavalsfeest hoort bij de gemeente Hulst. Het zit in ons DNA. Toch kan het dit jaar – door de coronasituatie – niet doorgaan. Maar dat betekent niet dat we niet kunnen vieren! Daarom roep ik u op om het toch feestelijk te maken, door bijvoorbeeld thuis de boel te versieren. Hang een vlag, slingers of nog gekker aan de gevel! Zet een feestneus op of trek iets carnavalesks aan. Maak het met je huisgenoten leuk of loop de “solonaise”! Want juist nu is het belangrijk positieve dingen te blijven doen. Ook veel van onze carnavalsverenigingen dragen daar de komende dagen hun steentje aan bij. Vrolijk elkaar en jezelf even extra op. Alaaf!”

Burgemeester van Hulst
Jan-Frans Mulder

Bekijk hier het filmpje “Hulst & Carnaval, altijd verbonden!”