INULST naar Reynaertcollege

Vandaag (24 maart 2021) zijn de letters INULST verhuisd naar het Reynaertcollege aan de Zoutestraat in Hulst. Daar blijven ze tot half mei staan. Daarna gaan de letters tot aan de zomervakantie naar de locatie van het Reynaertcollege aan de Gildenstraat.

De letters verhuisde al vaker. Dit is de vierde keer dat ze de vaste stek aan de Van der Maelstedeweg verlaten en vertoeven op een andere plek. Zo hebben de letters al in Graauw, Perkpolder en bij de Keldermanspoort in Hulst gestaan.

#INULST
INULST zag op 1 juni 2018 het levenslicht. Met deze iconische letters schaarde Hulst zich in een rijtje wereldsteden, zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Het kunstwerk is tegelijkertijd een knipoog naar het Hulster dialect. Er overheen kijken kan zeker niet. De letters zijn maar liefst elf meter lang en meer dan menshoog.
INULST nodigt uit tot interactie; en zeker op sociale media.

INULST is onderdeel van het project Versterk de Vesting waar de gemeente Hulst zich sterk voor maakt. Het totaalproject Versterk de Vesting werd uitgevoerd met steun van het Europese POP3/LEADER-programma.