INULST op Graauw

Vandaag zijn de letters INULST verhuisd naar Graauw. Daar hebben ze een plaatsje gekregen aan de Zandbergsestraat te Graauw – tegenover de parking aan de voetbalvelden.
De letters verhuisde al vaker. Maar dit is de eerste keer dat ze de vestingstad verlaten en vertoeven in één van de andere kernen van de gemeente. Graauw heeft de primeur. De letters staan er tot na Graauw Rock. Dat is op 21 mei 2020.

In de komende weken is er in Graauw volop activiteit en amusement. Zo staat op 14 maart 2020 de rockopera “The Secret of the Stones Revealed” op het programma in het dorp. Diezelfde dag is er activiteit in het kader van NL Doet. De Buurderij Graauw viert op 30 maart 2020 haar eerste verjaardag. Ook tijdens Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag is er wat te beleven op Graauw. Onmisbaar is de Kunstroute Graauw tijdens het laatste weekend van april. Die zorgt jaarlijks voor vele, vele bezoekers. Graauw Rock voor Specials én Graauw Rock vormen de afsluiters van een hele dynamische periode op Graauw.

#INULST
INULST zag op 1 juni 2018 het levenslicht. Met deze iconische letters schaarde Hulst zich in een rijtje wereldsteden, zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Het kunstwerk is tegelijkertijd een knipoog naar het Hulster dialect. Er overheen kijken kan zeker niet. De letters zijn maar liefst elf meter lang en meer dan menshoog.
INULST nodigt uit tot interactie; en zeker op sociale media.
INULST is onderdeel van het project Versterk de Vesting waar de gemeente Hulst zich sterk voor maakt. Het totaalproject Versterk de Vesting werd uitgevoerd met steun van het Europese POP3/LEADER-programma.