Inulst bij Reynaertcollege - locatie Gildenstraat

De letters INULST zijn verhuisd van de ene locatie van het Reynaertcollege naar de andere. De letters stonden sinds eind maart op de locatie aan de Zoutestraat. Nu zijn ze te zien op de locatie aan de Gildenstraat in Hulst. Daar blijven ze tot aan de zomervakantie staan. Daarna gaan de letters INULST lekker van de zon genieten in Perkpolder. Daar hebben ze vorig jaar ook gebivakkeerd. En dat beviel goed.

De letters zijn inmiddels al een aantal keer verhuisd. Hun vaste stek aan de Van der Maelstedeweg verlaten ze met regelmaat en vertoeven dan op een andere plek. Zo hebben de letters al in Graauw, Perkpolder, Reynaertcollege – locatie Zoutestraat en bij de Keldermanspoort in Hulst gestaan.

#INULST
INULST zag op 1 juni 2018 het levenslicht. Met deze iconische letters schaarde Hulst zich in een rijtje wereldsteden, zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Het kunstwerk is tegelijkertijd een knipoog naar het Hulster dialect. Er overheen kijken kan zeker niet. De letters zijn maar liefst elf meter lang en meer dan menshoog.
INULST nodigt uit tot interactie; en zeker op sociale media.
INULST is onderdeel van het project Versterk de Vesting waar de gemeente Hulst zich sterk voor maakt. Het totaalproject Versterk de Vesting werd uitgevoerd met steun van het Europese POP3/LEADER-programma.