Kerstwens burgemeester

In deze dagen van corona en lockdown wens ik iedereen -nog meer dan anders- hartverwarmende feestdagen toe.
Wees er voor elkaar; zeker voor mensen om u heen die alleen zijn en voor mensen die iemand verloren hebben.
Kerstvieren – en ook oud & nieuw - moet dit jaar op een andere manier. Het vraagt creativiteit en misschien wordt het juist daardoor wel extra verrassend en mooi.
Hou u zeker ook in deze Kerst- en Nieuwjaarsperiode goed aan de regels. Dat maakt de kans dat we in het nieuwe jaar corona snel achter ons kunnen laten, des te groter.
Wat 2020 ons nog eens extra liet beseffen: het allerbelangrijkste is een goede gezondheid. Zonder dat is een mens niets. Daarom wens ik u allen voor 2021 bovenal een hele goede gezondheid toe en verder vooral veel van de gezellige dingen die u in 2020 noodgedwongen heeft moeten missen.

Burgemeester van Hulst
Jan-Frans Mulder