Leerlingenvervoer Hulst gedupeerd door faillissement TCR

Het leerlingenvervoer in de gemeente Hulst werd verzorgd door TCR. TCR is op maandag 10 februari 2020 failliet verklaard. Er wordt alles aan gedaan om leerlingen te blijven vervoeren. Deze week rijden alle TCR-busjes en -schoolbussen naar alle waarschijnlijkheid hun normale routes.

De betrokken ouders/verzorgers zijn via sms geïnformeerd. Mochten er wijzigingen zijn, worden zij opnieuw bericht.
Het gemeentebestuur van Hulst beseft dat dit een hele vervelende situatie is voor de kwetsbare leerlingen en hun ouders. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Ouders/verzorgers worden op de hoogte gehouden van hoe het vervoer wordt geregeld.

Actuele informatie over het leerlingenvervoer wordt aan deze website toegevoegd.
Ouders en verzorgers met vragen kunnen terecht bij het Regionaal Bureau Leerlingzaken (RBL) op tel. 06-36332360.