Lintje voor wielerman

Op 14 december 2019 kreeg de heer Fons van Dorsselaer uit handen van burgemeester Jan-Frans Mulder een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De van Dorsselaer kreeg de onderscheiding voor zijn vele verdiensten voor de wielersport. Hij is al jarenlang actief bij de Tourclub Hulst en het Wielercomité ATB Hulst. Daarnaast zette hij zich in onder andere in voor de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) en de Wieler breedtesport Federatie Nederland (WFN). Ook traint en begeleidt hij ID-renners (renners met een verstandelijke beperking).
Tenslotte is Fons van Dorsselaer ook als vrijwilliger actief bij de Stichting Industrieel Museum Zeeland.

Burgemeester Mulder reikte de Koninklijke Onderscheiding uit tijdens de ATB-wielerwedstrijd in Hulst – die zaterdag plaatsvond nabij de Liniedijk.