Lintjes alsnog uitgereikt

In verband met de coronamaatregelen werden de Koninklijke Onderscheidingen die de afgelopen periode werden toegekend, nog niet daadwerkelijk uitgereikt. De gedecoreerden werden steeds telefonisch door burgemeester Jan-Frans Mulder op de hoogte gebracht. Doch, het lintje is hen nog niet opgespeld. Dat is op vrijdag 3 juli 2020 gebeurd.

Op vrijdag 24 april 2020 was het Lintjesregen. Die dag kregen zes personen te horen dat hen een lintje was toegekend. Dat waren de heer Eduard Strobbe & mevrouw Roos Strobbe – Arens, de heer Ben Boidin & mevrouw Anja Boidin – de Hullu, mevrouw Marcella Café – de Lege en mevrouw Riet van Heese – Rottier.
Op zaterdag 13 juni 2020 werd de heer Alex Eggermont telefonisch verrast door burgemeester Mulder. Ook aan hem was een koninklijke onderscheiding toegekend.

Oranje bijeenkomst
Op vrijdag 3 juli 2020 werden alle zeven gedecoreerden uitgenodigd in Den Dullaert te Hulst. Daar vond om 10.00 uur een bijeenkomst plaats waarbij zij hun Koninklijke Onderscheiding uitgereikt kregen.