Lintjesregen 2020 anders dan anders

Op vrijdag 24 april 2020 was het Lintjesregen. Dit jaar ging deze omwille van de coronamaatregelen anders dan anders. Er vonden geen huisbezoeken plaats. Namens Zijne Majesteit de Koning informeerde burgemeester Jan-Frans Mulder op vrijdag 24 april 2020 telefonisch de mensen aan wie een Koninklijke onderscheiding werd toegekend. Burgemeester Jan-Frans belde tijdens Lintjesregen zes inwoners met heugelijk nieuws. Dat waren:

-    De heer Eduard Strobbe & mevrouw Roos Strobbe – Arens
-    De heer Ben Boidin & mevrouw Anja Boidin – de Hullu
-    Mevrouw Marcella Café – de Lege
-    Mevrouw Riet van Heese – Rottier

Zij werden alle zes benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheidingen worden op een later moment opgespeld bij de gedecoreerden.

De heer Eduard Strobbe en mevrouw Roos Strobbe – Arens uit Heikant kregen de onderscheiding vanwege hun inzet voor de parochie Heikant.

Dhr. en mevr. Strobbe

De heer Ben Boidin uit Hulst kreeg de onderscheiding voor zijn inzet op zowel sportief als cultureel gebied. Hij betekende veel voor ruitersportvereniging De Zwinruiters uit Nieuwvliet, Hulster atletiekvereniging RKHAV, Marathon Zeeuws-Vlaanderen, Boerenbruiloft in Hulst, carnavalsvereniging AHC De Vossen en Stichting Tragel.
Mevrouw Anja Boidin – de Hullu ontving de onderscheiding voor haar inzet voor de Hulster atletiekvereniging RKHAV, Marathon Zeeuws-Vlaanderen en de Hulster Boerenbruiloft.

Dhr. en mevr. Boidin

Mevrouw Marcella Café – de Lege uit Clinge werd Koninklijk Onderscheiden voor haar inzet als vrijwilliger bij Stichting Tragel.

Mevr. Café

Tenslotte werd mevrouw Riet van Heese – Rottier uit Kloosterzande onderscheiden voor haar jarenlange inzet voor Stichting Gemeenschapshuis Hof ter Nesse in Ossenisse.

Mevr. van Heese