MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen

De MVO-prijs is een prijs voor ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen die succesvol zijn door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op  samenleving en milieu, komen in aanmerking voor deze prijs De MVO-prijs beloont de meest vooruitstrevende  ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt.

Stichting Switch organiseert de prijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie Zeeuws –Vlaamse gemeenten: Hulst, Terneuzen  en Sluis. Via deze prijs komen de ondernemingen beter in beeld. Tevens kunnen zij andere bedrijven inspireren. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.

Vanaf 9 mei tot en met 27 juni 2018 kunnen ondernemers zich aanmelden. De jury zal een eerste selectie maken van alle aanmeldingen tot een short list van zes genomineerden. Vervolgens mag het publiek zijn voorkeur uitspreken via een publieksstemming.

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt een duurzame trofee, gemaakt door een kunstenaar. Verder krijgt de winnaar volop regionale publiciteit. Bovendien mag het winnende bedrijf zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Zeeuws-Vlaanderen noemen.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u kijken op www.mvoprijs.nl .