Mag ik vissen in de gemeente Hulst?

Voor de wateren waarvan de gemeente Hulst eigenaar is, heeft u een vistoestemming nodig (een soort vergunning). Het gaat hier om wateren binnen de bebouwde kom van de gemeente Hulst.
De vistoestemming kunt u afhalen in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Deze is gratis. U kunt deze toestemming ook telefonisch aanvragen bij de gemeente Hulst op tel. 14 0114 of via info@gemeentehulst.nl. Vermeld hierbij ook uw naam, adres en geboortedatum.
Deze toestemming moet u telkens bij u hebben als u gaat vissen en is geldig tot 31 december van het lopende jaar.

De toestemming geldt niet voor de volgende wateren: De Binnenvest, de Buitenvest, de Zandput, het water nabij fort Moerschans en de vijver ten zuiden van de Poorterslaan. Voor meer informatie over vissen op deze wateren kunt u contact opnemen met Pets & Co De Bruijn, tel. 0114-313948.
Er mag sowieso niet worden gevist op gemeentelijke vijvers waar een bord staat dat er niet mag worden gevist.

Meer algemene informatie over vissen, vispassen en lidmaatschap hengelsportvereniging, kunt u vinden op www.sportvisserijnederland.nl.

Oproep aan alle vissers: Laat geen zwerfafval achter!