Medeleven aardbeving Turkije en Syrië

Het nieuws en de beelden over de aardbeving en de vele slachtoffers in Turkije en Syrië maken veel los. De aardbeving heeft een immense impact. Veel mensen overleefden dit vreselijke natuurgeweld niet. Velen verloren hun dierbaren, hun huis en hebben werkelijk niets meer. Onze gedachten zijn bij hen.

‘Ook in onze gemeente wonen mensen die familie en vrienden hebben in het getroffen gebied in Turkije en Syrië. Ook verblijven er Turkse en Syrische vluchtelingen in onze crisisnoodopvang in Hulst. De machteloosheid en onzekerheid is groot. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en naar hen die dierbaren hebben verloren. We leven intens mee met iedereen die zich momenteel grote zorgen maakt over het lot van familie of vrienden.’, aldus burgemeester Ilona Jense-van Haarst.