Meedenken over een nieuwe burgemeester

Burgemeester Jan-Frans Mulder neemt per 1 oktober 2022 na ruim 19 jaar afscheid van de gemeente Hulst. De gemeente zoekt daarom een nieuwe burgemeester!

Om de beste burgemeester te vinden, stelt de gemeenteraad om te beginnen een profielschets vast. Deze beschrijft welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat ook inwoners, ondernemers, verenigingen, stichtingen en andere organisaties in de gemeente Hulst hierover meedenken.

Via deze korte online enquête kunt u aangeven wat u belangrijk vindt. U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk 24 december 2021, 12.00 uur. De resultaten van de enquête worden opgenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Hulst.