Meld u aan voor Burgerberaad Zorg Zeeland

De uitnodigingen voor het Burgerberaad Zorg Zeeland zijn verstuurd. Heeft u er een gekregen? Meld u dan aan via www.denkmeezorgzeeland.nl/aanmelden

Als een gemeente of de overheid een oplossing moet vinden voor een moeilijk probleem, kunnen ze de hulp vragen van inwoners. De zorg is zo’n moeilijk probleem. Daarom organiseren we het Burgerberaad Zorg Zeeland. Dat zijn bijeenkomsten waarbij Zeeuwse inwoners de Zeeuwse gemeenten helpen om oplossingen te bedenken. Ook de Provincie Zeeland, zorgverzekeraar CZ en veel organisaties in de zorg doen mee. Deze partijen werken al een tijdje samen als de Zeeuwse Zorg Coalitie en zijn initiatiefnemer van het Burgerberaad Zorg Zeeland.

Laat horen hoe u denkt over de zorg en uw gezondheid.
●    Wat kan er beter, volgens u?
●    Welke ideeën heeft u over de zorg van de huisarts of het ziekenhuis?
●    Kunt u hulp gebruiken om meer te bewegen of te stoppen met roken?
●    Heeft u te maken met een lange wachtlijst voor een operatie?

Uw deelname is belangrijk om plannen te maken die echt passen bij de behoeften van de Zeeuwen. Zo houden we Zeeland samen gezond.

Heeft u geen uitnodiging gekregen voor het Burgerberaad Zorg Zeeland en wilt u zich aanmelden als geïnteresseerde? Ga dan naar www.denkmeezorgzeeland.nl.  Hier vindt u ook meer informatie over het Burgerberaad Zorg Zeeland.

Het Burgerberaad Zorg Zeeland wordt mogelijk gemaakt door de Zeeuwse Zorg Coalitie. Dit zijn de dertien Zeeuwse gemeenten, de Provincie Zeeland, Zorgverzekeraar CZ, Zorgbelang, vrijwel alle Zeeuwse organisaties in zorg en welzijn, en het ministerie van VWS.

Dit is uw kans om uw stem te laten horen. Meld u aan en denk mee op 11 februari 2023!