Nieuwe editie voorlichtingsblad

Omstreeks 1 april 2021 verschijnt het gemeentelijke voorlichtingsblad weer. Dit blad wordt huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Hulst.

In deze editie leest u onder andere hoe de werkzaamheden op de Tivoliweg in Hulst vlotten. Ook vindt u informatie over het nieuwe toeristische informatiepunt INULST. Verder kunt u lezen over hoe u uw huis kunt verwarmen zonder gas. Wethouder Adri Totté vertelt over de zorgen die hij zich maakt over onze ondernemers in deze coronatijd. En ook ditmaal ontbreekt een gedicht van onze stadsdichter niet in het blad.
Het voorlichtingsblad wordt tezamen met het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad bezorgd. De verspreiding gebeurt door de firma AREK uit Hulst.

Nee/nee sticker
De wijze van verspreiding heeft tot gevolg dat de inwoners met een nee/nee sticker op de brievenbus het voorlichtingsblad niet ontvangen. Zij kunnen het blad ophalen in de gemeentewinkel te Hulst. Ook kan het blad na telefonische aanvraag op tel. 14 0114 worden toegestuurd.

Kijkt u hier voor de digitale versie van het voorlichtingsblad.