Nieuwe editie voorlichtingsblad

Omstreeks 1 juli 2021 verschijnt het gemeentelijke voorlichtingsblad weer. Dit blad wordt huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Hulst.

In deze editie leest u onder andere over het project Versterk de Scheldekust. Ook vindt u informatie over De Nieuwe Bierkaai. Verder kunt u lezen over de samenwerking met Dethon. Wethouder Diana van Damme - Fassaert vertelt over hoe belangrijk cultuur is. En ook ditmaal ontbreekt een gedicht van onze stadsdichter niet in het blad.

In deze editie van het voorlichtingsblad vindt u ook de nieuwsbrief van gebiedsontwikkeling Perkpolder. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de gebiedsontwikkeling Perkpolder.

Het voorlichtingsblad wordt tezamen met het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad bezorgd. De verspreiding gebeurt door de firma AREK uit Hulst.Nee/nee sticker

De wijze van verspreiding heeft tot gevolg dat de inwoners met een nee/nee sticker op de brievenbus het voorlichtingsblad niet ontvangen. Zij kunnen het blad ophalen in de gemeentewinkel te Hulst. Ook kan het blad na telefonische aanvraag op tel. 14 0114 worden toegestuurd.

Kijkt u hier voor de digitale versie van het voorlichtingsblad.