Nieuwe editie voorlichtingsblad

Omstreeks 30 september 2021 verschijnt het gemeentelijke voorlichtingsblad weer. Dit blad wordt huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Hulst.

In deze editie leest u onder andere over de drie projecten in de binnenstad van Hulst. Ook vindt u informatie over Perkpolder. Verder kunt u lezen over de rioolwerkzaamheden in Kloosterzande. Wethouder René Ruissen vertelt over de jeugdzorg. En ook ditmaal ontbreekt een gedicht van onze stadsdichter niet in het blad.

Het voorlichtingsblad wordt tezamen met het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad bezorgd. De verspreiding gebeurt door de firma AREK uit Hulst.Nee/nee sticker

De wijze van verspreiding heeft tot gevolg dat de inwoners met een nee/nee sticker op de brievenbus het voorlichtingsblad niet ontvangen. Zij kunnen het blad ophalen in de gemeentewinkel te Hulst. Ook kan het blad na telefonische aanvraag op tel. 14 0114 worden toegestuurd.

Kijkt u hier voor de digitale versie van het voorlichtingsblad.