Nieuwe inwoners worden welkom geheten

Het gemeentebestuur van Hulst verwelkomt binnenkort weer haar nieuwe inwoners. Het gaat om de nieuwe inwoners die zich in de periode van 1 september 2018 t/m 30 november 2019 in de gemeente Hulst hebben ingeschreven. Het gaat in totaal om zo’n 500 personen. Zij worden uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst op zaterdag 1 februari 2020. De uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verzonden.

Met de welkomstmiddag wil het gemeentebestuur kennismaken met haar nieuwe inwoners. Ook wordt informatie verstrekt over de gemeentelijke organisatie én zeker ook over Hulst als woongemeente.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur in het stadhuis te Hulst. Na een kopje koffie of thee introduceert het college van burgemeester en wethouders zichzelf. Daarna gaat het om 15.00 uur met een bus door de gemeente. Tijdens deze rondrit toont een VVV-gids de mooie en opmerkelijke plekjes van de gemeente. De middag wordt omstreeks 17.00 uur afgesloten in het stadhuis, waar - onder het genot van een drankje en hapje - kan worden nagepraat.

Mocht men zich in de genoemde periode in de gemeente Hulst hebben gevestigd en geen uitnodiging ontvangen, dan kan contact worden opgenomen met de gemeente Hulst op tel. 14 0114.