Onderzoek naar evacuatie bij overstroming

Wat zou u doen wanneer een overstroming dreigt? Die vraag wordt door studenten van de Hogeschool Zeeland (HZ) gesteld aan de inwoners van Kloosterzande. De studenten doen onderzoek naar evacuatie bij overstromingen. Daarvoor zoeken zij ongeveer 35 inwoners uit Kloosterzande en omgeving.

Tijdens een online bijeenkomst leggen zij de deelnemers een overstromingsscenario voor. Graag zouden zij van de deelnemers weten, wat zij in dat geval denken te doen. Vooraf krijgen de deelnemers een korte vragenlijst in te vullen. Tijdens de bijeenkomst gaan de studenten in groepen van maximaal acht personen in gesprek. Zij vragen de deelnemers naar hun indrukken en gevoelens rondom een mogelijke overstroming. Na afloop van de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een VVV-cadeaubon als bedankje.
De online bijeenkomst duurt 60 tot 90 minuten en wordt georganiseerd via het online platform Microsoft Teams. Daarvoor is geen ervaring met Microsoft Teams vereist. Deelnemers krijgen een link via e-mail toegestuurd.

Bent u 18 jaar of ouder? Dan bent u van harte uitgenodigd mee te doen met dit onderzoek. U heeft de mogelijkheid om deel te nemen op 10, 11, 12 óf 13 januari 2022 van 19.30 tot uiterlijk 21.00.

Aanmelden kan door dit formulier in te vullen. Hierin kunt aangeven welke avond uw voorkeur heeft. Uw gegevens blijven anoniem. Voor vragen kunt u contact opnemen met de studenten door een mail te sturen naar ubel0001@hz.nl.