Oud-wethouder van de Voorde overleden

Voormalig wethouder Gerard van de Voorde is op 14 maart 2021 op 85-jarige leeftijd overleden. De heer van de Voorde was bijna 21 jaar wethouder van de gemeente Hulst.

Op 1 augustus 1977 nam de heer van de Voorde namens het CDA de functie van wethouder op zich. Hij bleef dat tot en met 14 april 1998. Daarnaast was hij 34 jaar raadslid, van 1964 tot 1998.

De heer van de Voorde was een rustig, gedreven en deskundig man. Hij was een bestuurder van formaat met in zijn portefeuille onder andere ruimtelijke ordening & openbare ruimte. Hij stond midden in de samenleving en was een man van en voor de gemeente Hulst.
Het gemeentebestuur van Hulst is dankbaar voor wat de heer Gerard van de Voorde voor de gemeente Hulst en haar gemeenschap heeft betekend.