Pagadder-Doe-Boek: aan de slag met de Pagadders

Op maandag 17 juni 2019 start een hele bijzondere pagadderactie. Pagaddermascotte Curioso overhandigt die dag om 10.00 uur in de winkel Blokker/Top 1 toys, aan de grote markt in Hulst, het eerste exemplaar van het grote Pagadder Spaar & Doe Boek aan wethouder van Damme – Fassaert.

Het Spaar & Doe Boek is een initiatief van lokale ondernemers en de gemeente Hulst. In het boek wordt het Pagadderverhaal verteld en zijn allerlei spelletjes en puzzels te vinden. Verder kunnen stickers worden gespaard die in het boek kunnen worden geplakt.
Het boek – dat veertig bladzijden telt - is gratis verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers. Bij besteding van 10 euro wordt een zakje met vier stickers gegeven. In totaal passen er 100 stickers in het doe-boek. Sparen kan tot en met 31 juli 2019.

De Pagadders hebben elk hun eigen stekje in de Hulster vesting. De Spaanse soldaten vertellen over de bijzondere geschiedenis van de vestingstad Hulst. Er is een Pagadderroute die je langs alle Pagadders leidt. Die route kun je vinden op www.pagaddersinhulst.nl en is verkrijgbaar bij het VVV aan de Steenstraat te Hulst.

Kijk voor meer informatie op www.pagaddersinhulst.nl.