Parkings Perkpolder gesloten tijdens Paasweekend

Tijdens het Paasweekend worden de parkings aan de Westerscheldedijk bij Perkpolder afgesloten. Burgemeester Jan-Frans Mulder heeft daartoe – in overleg met de Politie – uit voorzorg besloten.

Het afgelopen weekend waren toch veel mensen die deze locatie aan de zeedijk opzochten om een frisse neus te halen. Het in achtnemen van de 1,5 meter afstand kwam daardoor in het geding. Om dit tijdens het Paasweekend te voorkomen, heeft burgemeester Mulder het besluit genomen de parkings in Perkpolder dan te sluiten om zo mensen te weren van deze plaats.

Burgemeester Mulder neemt deze maatregel op grond van de Noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland van 27 maart 2020. De maatregel geldt in ieder geval vanaf vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april 2020.
Uitzondering wordt gegeven aan medewerkers van bedrijven die ter plaatse werkzaamheden moeten uitvoeren.

Sinds 27 maart 2020 geldt dat gemeenten, toezichthouders en politie een boete kunnen uitdelen. Houd u dus aan de regels. Doe dat voor uzelf en voor anderen. Samen tegen corona!