Perkpolder: vol is vol

Tijdens de komende periode geldt voor het strandje bij Perkpolder: vol is vol. Als het té druk wordt ter plaatse, worden de toegangswegen naar Perkpolder afgesloten.

De drukte wordt op warme dagen gemonitord. Als de parking vol is, wordt de toegangsweg naar de haven van Perkpolder (N689) afgesloten. Ook de Perkstraat en de Zeedijk worden op dat moment afgesloten. Verkeersregelaars zullen de situatie begeleiden.

De maatregel is genomen om er voor te zorgen dat ook op tropische dagen op deze locatie aan de zeedijk de 1,5 meter afstand niet in het geding komt. Bovendien komt door te grote drukte op het parkeerterrein de bereikbaarheid voor hulpdiensten in gevaar.

Burgemeester Mulder neemt deze maatregel in het kader van de Noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland.
Sinds 27 maart 2020 geldt dat gemeenten, toezichthouders en politie een boete kunnen uitdelen. Houd u dus aan de regels. Doe dat voor uzelf en voor anderen. Samen tegen corona!