Pop-up winkel Zeeland veilig

In de binnenstad van Hulst komt een Pop-up winkel van Zeeland Veilig. Die wordt op maandag 2 maart 2020 om 10.30 uur geopend.

De winkel komt aan de Gentsestraat 24a te Hulst. In de Pop-up winkel kunnen bezoekers op interactieve wijze kennis maken met (brand)veiligheid. Er worden, door middel van diverse decors, scenario’s uitgebeeld waar mensen thuis mee te maken kunnen krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brand in de keuken. Daarnaast kunnen bezoekers - door middel van virtual reality - zelf ervaren hoe het is om uit een brandend huis te vluchten of wat je moet doen als er een giftige stof ontsnapt.

Het voornaamste doel van de Zeeland Veilig Pop-up winkel is dat mensen zich bewust worden van het nut en de noodzaak van (brand)veilig leven. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt om hier zelf invulling aan te geven.

De Zeeland Veilig Pop-up winkel is in Hulst gevestigd vanaf maandag 2 maart tot en met zaterdag 4 april 2020. De winkel is in die periode open op maandag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.